14.6.13

RUBY TUESDAY voor Orange Babies met REACT NOW

Ruby Tuesday kennen we van de fijne draagbare linnen T-Shirts, de heerlijke vesten, krakend witte bloesjes, en mooie shawls. Deze zomer heeft RT een serie T-shirts voor mannen vrouwen en kinderen laten maken met de boodschap "REACT NOW", waarvan de opbrengst volledig naar Orange babies gaat.
Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen.
Op www.reactnow.nl lees je er alles over, en zie je veel inspirerende mensen die zich eigenzinnig lieten portretteren in het ‘REACT NOW’ T-shirt. Denk aan Piet Paris, Karin Swerink, Fiona Hering, Dennis van Leeuwen, Erik Frenken, Lieke van Lexmond en nog velen anderen. Fotograaf Paul Bellaart heeft in samenwerking met styliste Jetteke van Lexmond deze portretten tot stand gebracht. Alle betrokkenen hebben geheel belangeloos meegewerkt aan dit project. De portretten worden tentoongesteld en verkocht tijdens de ‘REACT NOW’ party op 30 juni.
Help ons het project tot een succes te maken, en koop het T-shirt (vrouwen en mannen shirts 39 euro,  kindermaten 29 euro).