25.9.16

OUDE LIEFDE ROEST NIET

Een paar jaar geleden kondigde HANNOH aan een nieuw ritme te zullen volgen en niet meer elk seizoen met een nieuwe collectie te komen. Spijtig, want "slow-fashion" zoals zij het noemen betekende een lange periode van wachten. Tot nu dus! Want we hebben inmiddels een aantal onmiskenbare HANNOH pieces in de winkel. Harristweed mantels met dunne uitpuilende voeringen, een zeegroene wol/linnenmix mantel met een bulky sjaalkraag, rommelig katoenen "granddad" shirts, en zijde/stretch tunica's. Oja, en de befaamde HANNOH gilets om laag over laag te dragen.
Fijn! En nu maar hopen dat ze een beetje quick-quick-slow de volgende collectie maken.Ook HACHE is terug van weggeweest. Nadat de overname van het bedrijf op een mislukking uitliep, heeft Manuela Arcadi, de oprichtster/ontwerpster, het bedrijf weer onder haar hoede genomen wat resulteerde in een prachtige, beetje punky nieuwe collectie die we nu in de winkel hebben hangen.
Het gebruik van buttons en fluitekoord-achtige accesoires zou je misschien not-so-yoth kunnen noemen, maar het Vivianne Westwood effect dat het scoort maakt dat het ook een high-end sfeer heeft.
We zijn blij deze oude liefdes weer in huis te hebben.