3.2.14

KINFOLK TABLE Elle eten schrijft: "In het blad Kinfolk is het altijd zondag. En zomer, maar dan zonder plakkerig te zijn. Of winter, maar dan zonder drassige sneeuw. In Kinfolk is alles perfect. Het tijdschrift gaat over de mooie dingen in het leven als design, mode, lekker eten, bijzondere mensen, mooie plekken, maar dan héél romantisch en zonder opsmuk.
THE KINFOLK TABLE
The Kinfolk Table is voor een-derde kookboek, een-derde verhaal en een-derde avontuur in het buitenland. De ruim 85 recepten komen uit alle windstreken en zijn breed inzetbaar. Sommige kinderlijk eenvoudig, een cantaloupe met yoghurt en honing, sommige voor de meer geduldige kok, gemberijs met kumquatcompote. Het boek is voornamelijk gericht op  Brooklyn, Copenhagen, Kinfolk hometown Portland, Oregon, en het Engelse platteland, plus het ‘Wandering Table’ gedeelte voor plekken/recepten die er nu eenmaal in móesten."

Omdat de hele sfeer Verrrry Yotisch is, hebben we bij YOTH interieur het boek
THE KINFOLK TABLE te koop. En mooie tafelkleden, serviesgoed, glaswerk, servetten, black pottery kookpotten....... Het enige wat je zelf nog hoeft te verzinnen is de gastenlijst!